Kend din Borgmester

10. marts 2022

"Gennem trivsel, vækst og samarbejde vil vi skabe mere frihed og flere muligheder for den enkelte" - Stephanie Storbank

Kontaktinfo: sst@billund.dk

Mobil: 25531388

Præsentation af mig 


Jeg har de sidste 10 år boet lidt udenfor Stenderup- Krogager i naturskønne omgivelser sammen med Kenneth og vores drenge.

Vi har været kendt hinanden i 22 år og været gift i 17 år. Til dagligt arbejder Kenneth som CCO hos Triplenine i Esbjerg. 

Sammen har vi tre dejlige drenge; Oliver, William og Valentin på hhv. 15, 13 og 9 år, som går i skole på hhv. Lynghedeskolen afd. Søndre og afd. Stenderup.

   I 2008 blev jeg uddannet som sygeplejerske og har arbejdet i faget en del år både på børneafdelinger, i psykiatrien og på Engbo plejecenter. Selvom jeg elsker sygeplejefaget og det at arbejde med mennesker, drømte jeg om at læse videre.

  Derfor startede jeg på en Kandidat i Pædagogisk Psykologi på Aarhus Universitet i 2015 og afleverede mit speciale i 2017 lige inden jeg blev valgt ind i byrådet.

  De sidste fire år i kommunalpolitik har været spændende og ikke mindst lærerige. Jeg har siddet som Formand for Unge- og Kulturudvalget og har derigennem fået et indgående kendskab til kommunen, forvaltningen og ikke mindst til, hvor spændende og vigtigt kommunalpolitik er. Derfor håber jeg også inderligt, at jeg kan få den ære at få lov til at sætte mig for bordenden i byrådet og arbejde for at Billund Kommune bliver endnu bedre at bo i.

  Både Kenneth og jeg sætter enorm pris på naturoplevelser og aktiviteter i naturen, derfor bor vi omgivet af skov, eng og en masse dyr i bedste ”vild med vilje”- stil. Hele familien spiller golf, så der bliver spillet en del runder på Gyttegård, når tiden er til det.

  Vi tager også gerne vandrerygsækken på og begiver os ud til forskellige shelterpladser i det danske land og på udlandsrejser.

  Jeg elsker at læse bøger og er altid i gang med et par krimier, romaner og ikke mindst faglitteratur. De bliver dog oftest lyttelæst, så jeg kan arbejde i haven eller kaste mig ud i kreative strikkeprojekter samtidig.

  Jeg er meget optaget af at blive endnu klogere på Billund kommunes dna og de mennesker, historier og fortællinger, der lever og har levet her gennem årtier. Så tag endeligt fat i mig og lad os blive klogere på det hele.